Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Αδέσποτα, υιοθεσίες στο εξωτερικό, πειράματα και φήμες...


Ήρθε η ώρα και γι αυτό το θέμα! Το αχ-βαχ θέμα! Που όσο ασχολούμαι τόσο με αρρωσταίνει.
Θα σας πω λοιπόν τι ξέρω και από κει και πέρα ο καθένας κρίνει.
Στα λίγα χρόνια που ασχολούμαι με τα αδέσποτα έχω δει άπειρα να συμβαίνουν μεταξύ φιλόζωων. Το θέμα όμως με τις ''παράνομες υιοθεσίες'' όπως τις χαρακτηρίζουν κάποιοι -χωρίς στοιχεία!!!,θα επανέλθω- είναι πραγματικά αρρωστημένο.

Το θέμα έχει ως εξής..Είναι λοιπόν κάποιοι ''φιλόζωοι'' οι οποίοι απ όσο έχω καταλάβει όσα χρόνια ασχολούμαι είτε είναι εντελώς φιλόζωοι του...σπιτιού (που δεν κουνάνε δηλαδή το δαχτυλάκι τους να σηκωθούν να βοηθήσουν ένα ζώο από το δρόμο,ούτε ένα όμως,σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καν ζώο οι ίδιοι!!) , που μάλιστα κάτι έχω ακούσει και για κομπίνες με κτηνιάτρους με τους οποίους συμφωνούν να παίρνουν μισά-μισά λεφτά από στειρώσεις και κάτι τέτοια,είτε είναι φιλόζωοι που έχουν κάποιο σωματείο, κάποιο καταφύγιο και βοηθούν τα ζώα ναι μεν αλλά έχουν επικεντρωθεί στις υιοθεσίες μόνο στην Ελλάδα γιατί φοβούνται...το εξωτερικό. Με τα χρόνια βέβαια, χωρίς αυτό να ισχύει για όλους αυτούς τους φιλόζωους- έχω δει ή έχω μάθει ότι η πλειοψηφία τους είναι σωματεία που κάνουν αβέρτα ευθανασίες (σε αντίθεση με άλλα σωματεία που δεν την επιλέγουν ως εύκολη λύση αλλά παλεύουν με δύσκολα ορθοπεδικά χειρουργεία κλπ κλπ) ή έχουν κάτι κυνοκομεία...της ντροπής όπου στιβάζουν ζώα και για όλα φταίνε οι άλλοι (οι Ελληνες που δεν υιοθετούν, ο Δήμος που δεν βοηθά κλπ κλπ) χωρίς να βλέπουν τα λάθη τους. Αυτά τα λέω από εμπειρία. Αυτή η νοοτροπία λοιπόν συγκεκριμένων φιλόζωων ξεκινά από επιθέσεις, φήμες, καταγγελίες (?) και φοβερά λογύδρια,κείμενα, καταγγελτικά,νομικώς εντυπωσιακά από κάποιους ''παλιούς'' όπως παρουσιάζονται στο χώρο της φιλοζωϊας οι οποίοι αρχικά εφιστούν την προσοχή στις υιοθεσίες στο εξωτερικό γιατί υπάρχουν φήμες για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται τα ζώα για πειράματα,γούνες,λουκάνικα κλπ. Ως εδώ καλά διότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι υπάρχουν αρρωστημένα άτομα σε όλο το κόσμο που μπορεί να κάνουν το οτιδήποτε με τα αδέσποτα. Και βλέπουμε και οι μεγάλες εταιρίες τροφών πώς χειρίζονται τα πειράματοζωα τους και βλεπουμε και τους Κινέζουν πώς τα τρώνε τα σκυλιά και τις γάτες.

Ανάλογες φήμες υπάρχουν εδώ και χρόνια για τα ελληνικά νοσοκομεία ότι παίρνουν από τους ναρκομανείς για λίγα ευρώ, αδέσποτα ώστε να κάνουν διάφορα πειράματα στα εργαστήρια ή στις σχολές Ιατρικής. Who knows?

Κάποια στιγμή όμως το πράγμα ξεφεύγει. Γίνεται φανατισμός, γίνεται κυνήγι μαγισσών, γίνεται ανταλλαγή καταγγελιών (ως και μηνύσεων) και διαβάζεις κείμενα που μπορεί είτε να σε κάνουν να τρελλαθείς είτε το λιγότερο να σε προσβάλλουν, αν είσαι από αυτούς που αγαπάς τα ζώα και κανείς πχ υιοθεσίες στο εξωτερικό σωστά και όπως πρέπει ...!

Τι γίνεται λοιπόν? Ένας άνθρωπος που αγαπά τα ζώα εύκολα πιστεύει όταν του παρουσιάσουν φωτογραφίες που μπορείς να βρεις κατά χιλιάδες στο Διαδίκτυο ότι ναι γίνονται πειράματα. Και εγώ συμφωνώ με αυτό. Ομως εδώ γίνεται ένα μεγάλο λάθος: Βγαίνει αυθαίρετα το συμπέρασμα ότι ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα ελληνικά σωματεία που ''τολμούν'' και δίνουν ζώα για υιοθεσία στο εξωτερικό, τα δίνουν με προορισμό/σκοπό να γίνουν πειράματα και μάλιστα ίσως και τα ΠΩΛΟΥΝ για να πλουτίσουν. Μιλάμε για την τρέλλα την ίδια... Δεν το αποκλείω αν κάποιος μου φέρει Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ. Ομως μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν δήθεν (?) καταγγελίες, δήθεν αποδείξεις και μόνο ένας κυκλώνας συκοφαντικών δυσφημήσεων και μηνύσεω. Καταρχήν αυτοί που αυθαίρετα αποκαλούν τους φιλόζωους ''εξαγωγείς'' ή ''εμπόρους'' ζώων, με αηδιάζουν. Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο επειδή εσύ αντιτίθεσαι στην υιοθεσία στο εξωτερικό και θεωρείς/πιστεύεις ότι στέλνει ζώα για πειράματα.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί οι ''φιλόζωοι'' που κατηγορούν φανατικά τους άλλους..φιλόζωους για τις υιοθεσίες στο εξωτερικό χρησιμοποιούν αισχρές τακτικές όπως ανώνυμα τηλεφωνήματα και βρισίδια, απειλές, καταστροφές σε καταστήματα αυτών των ανθρώπων κλπ. Δηλαδή, ως πού μπορείς να φτάσεις χωρίς αποδείξεις? Να μου φέρεις έναν με αποδείξεις ότι έχει βασανίσει έστω και 1 ζώο ναι και εγώ θα εκραγώ...αλλά χωρίς αποδείξεις αυτοί οι τραμπουκισμοί, δυστυχώς με κάνουν να γέρνω περισσότερο προς την υποστήριξη αυτών που κάνουν υιοθεσίες στο εξωτερικό.

Για να καταλάβουμε όμως λίγο, τι σημαίνει υιοθεσία ζώου στο εξωτερικό. Δεν ξυπνά ένα ωραίο πρωϊνό ο Γερμανός και λέει ''ας πάρω ένα ελληνικό αδέσποτο''. Υπάρχουν σωματεία που είναι ''φίλοι'' με ελληνικά σωματεία και έχουν δημιουργηθεί τα περισσότερα από τουρίστες που ήρθαν κάποια στιγμή στην Ελλάδα και έφριξαν με την κατάσταση των αδέσποτων και συνεργάζονται λοιπόν άλλα αραιά και πού άλλα συχνότερα. Είτε παίρνουν ζώα για φιλοξενία από την Ελλάδα είτε για άμεση υιοθεσία. Λένε λοιπόν οι ''φιλόζωοι'', γιατί δεν πάνε όλοι αυτοί οι αλλοδαποί στα δικά τους καταφύγια όπου υπάρχουν ζώα ή που τα ευθανατώνουν κιόλας. Σωστό. Ομως, με την ίδια λογική, στην Ελλάδα γιατί δεν πάνε ΟΛΟΙ οι Έλληνες στα καταφύγια ή στα εκτροφεία και αγοράζουν από pet shops? Δεν μπορείς να απολυτοποιείς καταστάσεις. Έτσι θέλουν, έτσι κάνουν.
Όσο έχω ζήσει την εμπειρία με το θέμα εξωτερικό επίσης γνωρίζω ότι είναι πιο αυστηροί από ότι εδώ που ορισμένοι από αυτούς τους ''φιλόζωους'' κατά του εξωτερικού δίνουν ζώα χωρίς microchip και χωρίς έλεγχο της νέας οικογένειας (με συνέπεια πολλές φορές την επιστροφή του ζώου ή χειρότερα την εγκατάλειψη). Ο Γερμανός ή ο Δανός σου ζητά εξετάσεις αίματος, σου ζητά απόλυτη περιγραφή του χαρακτήρα του ζώου αν η οικογένεια έχει κι άλλο σκύλο ή γάτα ή παιδί και γενικώς το σκυλί/γατί υιοθετείται με πολύ ευθύνη. Λίγες ως καμία είναι οι φορές που επέστρεψαν ζώο στην Ελλάδα (πχ για λόγους διαζυγίου) και μάλιστα δεν επιστρέφονται πάντα στην Ελλάδα για λόγους κόστους αλλά τα κρατούν στα εκεί σωματεία μέχρι να βρεθεί η νέα οικογένεια. Και για να φύγει ένα ζώο...άλλη ταλαιπωρία! Να φτιάξεις τα χαρτιά για το αεροδρόμιο, να πληρώσεις εισιτήριο κ κλουβί μεταφοράς που μιλάμε για κόστος από 300 ευρώ και πάνω και να το πας ξημερώματα ή όποτε είναι η πτήση στο αεροδρόμιο και είτε να χει συνοδό είτε να ταξιδεύει μόνο του, να αγωνιάς για το πότε θα φτάσει και θα το παραλάβουν!! Ποιός φιλόζωος που έχει φροντίσει λοιπόν ένα ζώο από το δρόμο, το χει κρατήσει σπίτι του, το χει στειρώσει, το χει εμβολιάσει, έχει ξοδέψει χρόνο και χρήμα να το φροντίζει θα το στείλει σε...άγνωστο προορισμό (δηλαδή τον εξαπατούν) ή ακόμα χειρότερα θα το στείλει εν γνώσει του σε...εταιρία πειραματόζωων (δηλαδή τον πληρώνουν και πλουτίζει κιόλας!)....ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. Οσους γνωρίζω να ασχολούνται με τα αδέσποτα ούτε εκατομμυριούχοι είναι, ούτε βίλες έχουν και ασχολούνται από το πρωϊ μέχρι το βράδυ με το τάδε που πρέπει να κάνει εμβόλιο, με το δείνα που πρέπει να το προλάβουν να μην γεννήσει κλπ. Μην τρελλαθούμε! Χώρια την επικοινωνία που υπάρχει μετά, με την νέα οικογένεια μέσω mail, φωτογραφιών (που οι καλοί ''φιλόζωοι'' ισχυρίζονται ως οτι είναι και πλαστές!) και μέσω συγκεντρώσεων (reunion) που οργανώνονται στις χώρες αυτές!!!

Γέρνει λοιπόν η ζυγαριά όλο και πιο πολύ στο ότι οι ''φιλόζωοι'' που αντιτίθενται στις υιοθεσίες στο εξωτερικό έχουν κάποιο θέμα.....
Συνδυάζω εγώ και κάτι άλλο..ότι οι Δήμοι παίρνουν κάτι επιδοτησούλες για τα αδέσποτα και ότι πολλές φορές συμμετέχουν στο πανήγυρι αυτό και κάποι από τα σωματεία που είναι κατά των υιοθεσιών για στειρώσεις και λέω λοιπόν μήπως τα λεφτά είναι πολλά Αρη και κάποιοι θέλουν να έχει μπόλικα ελληνικά αδέσποτα η χώρα μας ώστε να υπάρχει και αιτιολογία της...ύπαρξης τους? Μια φαντασία λέω και εγώ όπως και αυτοί...

Και τέλος έχουμε και ένα παραλήρημα ''αποδείξεων'' από sites ξένων χωρών που δίπλα σε κάθε ζώο έχουν κάποια τιμή πχ των 200 ευρώ. Αυτό που αγνοούν ή θέλουν να αγνοούν οι κατά-των-υιοθεσιών-στο-εξωτερικό είναι ότι στα ...εξωτερικά έχουν άλλη νοοτροπία. Οπως θα πάει κατευθείαν δυστυχώς για ευθανασία ένας σκύλος που δάγκωσε χωρίς να εξεταστεί πάντα αν φταίει ο ιδιοκτήτης για παράδειγμα, έτσι και η υιοθεσία είναι μια διαδικασία που πρέπει να πληρώσεις! Το λεγόμενο Adoption fee...Στην Αμερική είναι ως και 500 ευρώ! Και τι πιο λογικό όταν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός/σωματείο έχει πληρώσει τόσο καιρό τις τροφές, τα εμβόλια, τη στείρωση και γενικώς τα πάντα για το ζώο!! Μόνο στην Ελλάδα έχουμε αυτή την φοβερή νοοτροπία να απαιτούμε από τα σωματεία να παρέχουν τα ζώα απόλυτα εμβολιασμένα και στειρωμένα - που αναγκάζονται και το κάνουν γιατί φοβούνται ότι οι νέοι ιδιοκτήτες δεν θα τα κάνουν από ανευθυνότητα- και να μην πληρώνουμε όχι υποχρεωτικά αλλά έστω και από ευγένεια ένα ποσό, μια δωρεά για να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίσουν το έργο τους! Δεν γίνεται να πηγαίνεις σε ένα καταφύγιο, να βλέπεις 200 ζώα και να φεύγεις ''κύριος'' με το 1 κουτάβι που παίρνεις από κει και να μη δίνεις ένα ευρώ ή ένα σακί τροφή! Θυμίζω ότι τα ελληνικά σωματεία δεν παίρνουν επιδοτήσεις από το κράτος,ούτε καμία άλλη βοήθεια παρά μόνο ίσως κάποια συνεργάζονται με ελάχιστους Δήμους για τα γνωστά προγράμματα στειρώσεων με τα χίλια προβλήματα, όπως που αφήνουν απλήρωτους οι Δήμοι τους κτηνιάτρους και κυνηγάνε μετά οι κτηνίατροι τα σωματεία να τους πληρώσουν!
Γι άλλη μια φορά λοιπόν βγαίνει το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ αδέσποτα στο εξωτερικό. Σε κάθε υιοθεσία στην Ελλάδα χρεώνεται το microchip στο νέο ιδιοκτήτη. Γιατί λοιπόν να μην χρεώνεται αντίστοιχα στο εξωτερικό? Αυτό σημαίνει ότι το ζώο πωλείται για να πλουτίσουν οι φιλόζωοι που τα φρόντισαν? Δεν σημαίνει ότι είναι έσοδα για τα επόμενα ζώα?Αυτό είναι το σύστημα στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Μην προσπαθείτε να μας τρελλάνετε!!!

Υπήρξαν περιστατικά όπου κάποιοι εμπόδισαν την έξοδο των ζώων από τη χώρα. Κάποιες μεταφορές ζώων με πλοίο και με φορτηγά αλόγων, όπου γινόταν από ότι κατάλαβα μια προσπάθεια να φύγουν τα ζώα πιο οικονομικά απ ότι με το αεροπλάνο, που κοστίζει μια περιουσία. Κανείς όμως δεν απέδειξε ότι αυτά τα ζώα προορίζονταν για λουκάνικα! Ήταν όλα τους με βιβλιάρια και microchips. Αλλά έδωσαν λαβές για τους ''φιλόζωους''.

Και εγώ όμως αντε να πω ότι δεν μπορώ να τους πω ότι είναι 100% λάθος.Αφήνω 1% ότι όντως κάπου μπορεί να υπάρχουν παράνομα κυκλώματα. Μου κάνει όμως πολύ άσχημη εντύπωση που όλοι αυτοί που φωνάζουν για τις υιοθεσίες στο εξωτερικό, δεν ασχολούνται με τις εισαγωγές ζώων για τα ελληνικά pet shops.Για το μαύρο χάλι και το εμπόριο αυτό δεν έχουν πει ΠΟΤΕ τίποτα, δεν το έχουν ψάξει, δεν έχουν ασχοληθεί. Δεν μπορεί να είσαι φιλόζωος και να ασχολείσαι επιλεκτικά. Πώς όλοι οι άλλοι ασχολούνται κ με pet shops,και με στειρώσεις και με εγκαταλείψεις κλπ κλπ. Αυτοί μόνο με τις υιοθεσίες να ασχολούνται και να λασπολογούν δεν γίνεται...Αφύσικο. Και απ την άλλη βλέπω κατά καιρούς από γνωστούς μου τα ζώα που στάθηκαν τυχερά και βρήκαν μια οικογένεια στο εξωτερικό, ξαπλωμένα σε κρεβάτια και καναπέδες καθώς εκεί δεν νοείται αλυσίδα,δέσιμο,μπαλκόνι,ταράτσα και να κάνουν βόλτες στα πράσινα δάση τους ή στα χιόνια τους και ανοίγει η ψυχή μου. Ε αμα είναι να κακοπερνάνε έτσι τα καημένα τα...''πειραματόζωα'', κάντε με κι εμένα! Να με εξάγετε σας παρακαλώ πολύ!

Προσέχετε λοιπόν εσείς που δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα και μην παρασύρεστε από λογύδρια. Αν δείτε αποδείξεις ότι το Χ σωματείο έστειλε το Ψ ζώο εκεί και είναι..πειραματόζωο και σας το λέει ο διευθυντής της..Bayer τότε πιστέψτε το. Αλλα έτσι γενικώς αερολογίες ξέρω και εγώ πολλές να πω! Μη σας πω ότι τα στέλνουν και στο φεγγάρι και γίνονται αστροναύτες!

Αυτά μεταξύ φιλόζωων δυστυχώς.

9 σχόλια:

  1. Από την εποχή του Μακρυγιάννη η ιστορία της νεώτερης Ελλάδας είναι ενας συνεχής εμφύλιος πόλεμος !
    Είναι ντροπή να αφήνουμε τα αδέσποτα ζώα να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στους αιματοβαμένους δρόμους αντί να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ να μπεί ένα τέλος σε αυτήν την ατέλειωτη καθημερινή ΦΡΙΚΗ.
    Αν ένα δύστυχο πλάσμα μπορεί να βρει την θαλπωρή στην άκρη του κόσμου, νομίζω πως πρέπει να το στείλουμε έως εκεί.Δεν υπάρχουν σύνορα νομίζω όταν πρόκειται για την ευτυχία ενός εγκαταλειμένου και κακοποιημένου ζώου. Ολα τα άλλα είναι ανυπόστατες κακοήθειες που εξυπηρετούν αναμφίβολα κάποιον δόλιο σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις τελευταιες μερες υπαρχουν καποια γεγονοτα που διαδρατιζονται στον Ωρωπο:1ο γεγονος,ηλικιωμενο ζευγαρι εχει σε αιχμαλωσια ενα σκυλι εδω και περιπου 5 χρονια με αλυσιδα στη μεση ενος κτηματος χωρις δενδρα χωρις τιποτε, το σκυλι φαινεται ναναι πολυ πλεον αρρωστο,φαινεται οτι υποφερη το νερο το χυνη λογω της τοποθετησης του κλπ.αδυνατει το σωματειο να κανη κατι δεν υπαρχη χωρος να φιλοξενηθη.2ο γεγονος παρομοια περιπτωση ,παλι ηλικιωμενα ατομα εχουν 2 μικροσωμα σκυλακια λιγοτερο των 10 κιλων αλυσοδεμενα επι 2 ετη ΠΟΤΕ δεν ειναι ελευθερα ,μεσ το χωμα ζουνε σε ενα σπιτακι,αδυνατη και παλι το Σωματειο να κανη κατι ελλειψη φιλοξενιας μη πω και αδιαφοριας.3ο γεγονος γεννησε μια σκυλα πισω απο το αγροτικο ιατρειο του Ωρωπου 25 κουτ.νηστικα ,διψασμενα ενα-ενα πεθαινε και τα αλλα το ΤΡΩΓΑΝΕ,εχω φωτο,κανενας δεν μπηκε στο κοπο να φορεση εστω ενα ζευγαρι γαντια και να πεταη τα πεθαμενα ,μεινανε δυο η πεντε πανε απο το φιλοζωικο με καθυστερηση 15 ημερων να τα ταισουν,να σε καψω Γιαννη να σε αλοιψω......,προς τι τα γραφω ολα αυτα,χιλιες φορες ακομη και πειραματοζωο στο εξωτερικο παρα αυτος ο αργος Θανατος σ ολα αυτα τα ταλαιπωρημενα ζωα,μακαρι να βρισκοταν τροπος να φυγουν κονβόι τα ζωα απο την Ελλαδα στο εξωτερικο παρα αυτο το χαλι που ζουνε απο Σωματεια ,φιλοζωους ,Δημοι,Κρατος ακομη και απο μενα που βλαστημαω την ωρα και την στιγμη που ειμαι ανθρωπος ,ανωτερο ον και δεν μπορω να κανω σχεδον τιποτε να τα βοηθησω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poso se katalavaino Helen kai poso simfono mazi sou. Yiro mou zo ta idia k'epidi eho zisi oli mou ti zoi sto exoteriko (ameriki kai gallia) kontevo na trelatho m'afta pou vlepo kai sas eggoume oti den ta eho xanadi pouthena...
    K'ego na digitho treis periptosis?
    1) Stin Painia ehi o babas mou ena oikopedo kai pigainondas eki anakalipsa k'arhisa na peripioume mia skilitsa (ekane mia vdomada yia na m'afisi na tin plisiaso, toso tromagmeni pou itan), ta koutavia tis kai dio alla (mallon dika tis apo proigoumeni yenna)...den vrika kanena somatio eki. Mehri na vro pou na hariso ta koutavia, ena ena psofisane i "hathikane" (ipopsiazome sovara tous yiro yinotes). Ta alla dio episis, to ena ton htipise aftokinito kai ton paratise etsi afou to kakomiro, kommeno sto dio, yiresi na xepsihisi sto ikopedo pou ta daizo :'-( kai to allo vrethike psofio apo?? Folla sigoura...
    Tha ithela toso na vro tropo na paro tin mama toulahiston na tin stiroso alla den tha ebene pote s'aftokinito kai pios ktiniatros tha endiaferthi na erthi eki na tin paroume???
    2) Varis Koropiou, o pateras mou ehi magazi. Vrika eki sta horafia na zoune 2-3 adespota, ta opia ta taizo kai potizo...to ena einai YEMATO tsibouria terastia, mehri to afti tou mesa yemmatos kai to derma tou arosto...idia erotisi, pois na me voithisi??? Afou aftos tora molis meta apo ena mina pou asholoume mazi tou m'afini na ton plisiaso ligo, pos na ton pao s'ena ktiniatro???
    Den hriazete na sinihiso yia ta posa nekra skilia menoune eki stous dromous, kai oute kan ta mazevoune...
    Eho sihathi... k'ego Helen noitho toso anibori!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μου επιτρεψετε να σας παραθεσω εναν συνδεσμο απο το GAR (Greek Animal Rescue)παρακατω που αφορα την αληθεια για το θεμα και το πως ξεκινησε η παραφιλολογια για τα 'πειραματα'.
    Ολα ξεκινησαν απο τον τοτε υπουργο Κιλτιδη..
    http://www.greekanimalrescue.com/condemned_1.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.greekanimalrescue.com/condemned_1.htm

    A, δυστηχως απ'οτι καταλαβαινω δεν μπορω να κανω paste το συνδεσμο και να ειναι ενεργος..
    δοκιμαζω και αυτο που ειναι απ'το μπλογκ μου στο myspace:
    http://www.myspace.com/522946184/blog/533482308

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. συμφωνω απόλυτα.
    Μια ευκαιρία τους δίνουμε στο κάτω κάτω είναι καλλίτερα να ζουν στους δρόμους και να πάνε πό φόλα η αυτοκίνητο η κακοποίηση;;;
    Γιατί η ελληνική πολιτεία δεν κάνει πειράμματα για το πώς θα εξολοθρέψει τα αδέσποτα;; Τι κάνει αυτή δηλαδή;; Ποιούς Νόμους θεσπίζει με ισχύ το υπογραμμίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έτσι ήμαστε εμείς, όταν ο άλλος είναι πιο πάνω από εμάς, είναι κοπιαστικό να προσπαθήσουμε να τον φτάσουμε,..άρα θα σκαλίσουμε λίγο και με πολύ φαντασία θα πλάσουμε μια ιστορία εναντίων του,για να τον κατεβάσουμε κάτω,στο ύψος μας !!
    Και όλοι αυτοί είναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΊ,νηστεύουν, πάνε στην εκκλησία,τρέχουν δίπλα στους παπάδες,σίγουρα πιστεύουν πώς αυτός θα τους εξασφαλίσει μια θέση δίπλα στον Κύριο!!
    ρίξτε λοιπόν τη λάσπη σας, άλλο τόσο τις φόλες σας,πάρτε ζωάκια για τα παιδάκια σας,αφήστε τα στις ορέξεις των παιδιών σας,και άν κατορθώσει αυτή η ψυχούλα να μεγαλώσει, τότε έχουμε το μπαλκόνι με την αλυσίδα, υπάρχει ο δρόμος και η εγγατάληψη. Την κυριακή θα πάμε στην εκκλησία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτελους ενα αρθρο με λογικη,μακαρι να το διαβασουν ολοι και να σταματησουν επιτελους να μας ενοχλουν-και να μας κανουν τα νευρα τσαταλια-καποιοι δηθεν φιλοζωοι που δεν εχουν ιδεα για το ποια ειναι η πραγματικοτητα και τα κρινουν ολα απο τον καναπε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.facebook.com/album.php?id=1531974342&aid=2062607

    ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (TO ROTVAILER)
    ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ,ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ..
    ΚΑΙ ΥΠ΄ΟΨΗΝ Ο ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΗΡΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΩΟ ΚΑΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ!!!!!
    ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ "ΦΙΛΟΖΩΩΝ "
    ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή